Măsură anti-Rusia: Acord istoric între UE şi NATO

Liderii UE şi NATO au semnat marţi un acord istoric prin care se doreşte strângerea relaţiilor de colaborare dintre cele două organizaţii.

17067 afișări
Imaginea articolului Măsură anti-Rusia: Acord istoric între UE şi NATO

Măsură anti-Rusia: Acord istoric între UE şi NATO

Documentul a fost semnat marţi de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, de preşedintele Consiliului European, Charles Michel, şi de preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Liderii UE şi NATO au catalogat semnarea documentului despre un moment-cheie pentru securitatea şi stabilitatea zonei euroatlantice.

Documentul este pregătit de mai mulţi ani, dar declanşarea războiului din Ucraina a adus mai multe modificări în textul acordului. UE şi NATO se angajează să ducă la un nivel superior parteneriatul lor, prin utilizarea tututor instrumentelor politice, economice şi militare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ue,
nato,
acord

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici