Video Mazăre făcând kitesurfing în Madagascar: "Astea se întâmplă când e Congres la PSD şi ăia stau în costume şi se bat pe funcţii" - VIDEO

Primarul Constanţei, Radu Mazare, spune, într-un filmulet din arhiva personală, în care apare făcând kitesurfing în Madagascar, că "toate astea se întâmplă" în timp ce la Bucureşti are loc Congresul partidului, iar cei de acolo "stau în costume şi se bat pe funcţii".

3572 afișări

"Toate astea se întâmplă când e Congres la partid, la Bucureşti, şi ăia stau în costume şi se bat pe funcţii. Eu, dacă nu vreau funcţie, uite ce fac...", spune Radu Mazăre, în filmul menţionat.

În alte secvenţe din film, Mazăre apare stând de vorbă cu locuitori din Madagascar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici