Mazăre: Nu voi da nici bani, nici pui în campania electorală. În următorul moment PDL îmi pune cătuşe

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, susţine că în campania electorală nu va da nici bani, nici pui pentru a fi votat, spunând că dacă ar face acest lucru ar fi arestat în următorul moment pentru că "PDL are şi Poliţia şi Procuratura".

39 afișări
Imaginea articolului Mazăre: Nu voi da nici bani, nici pui în campania electorală. În următorul moment PDL îmi pune cătuşe

Mazăre: Nu voi da nici bani, nici pui în campania electorală. În următorul moment PDL îmi pune cătuşe (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Discutam ieri cu Nicuşor Constantinescu (preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa - n.r.), care îi căina pe locuitorii din zona Băneasa - Ostrov, rămaşi fără spital, şi are dreptate. Noi, totuşi, suntem în oraş, dacă ne doare ceva ne urcăm în maşină sau în autobuz şi ajungem la spital, oamenii ăia fac o oră şi jumătate. Are dreptate. De partea cealaltă, îi înjura pe ăia care au votat pentru un pui, în comuna Horia, la Tulcea. Ştiţi, s-au descărcat puii şi au votat PDL. Eu tot aud în ultima perioadă un defetism că «dom'le, o să vină, o să dea cu 500 de mii sau cu un milion şi votează cu ăia». Dacă votează cu ăia, o să stea fără spital, asta e situaţia, eu nu o să dau nici pui, nici bani", a declarat Mazăre, vineri, după încheiarea unor protocoale USL la nivel judeţean.

El a mai spus că dacă ar da mită electorală ar fi arestat în următorul moment şi i-a avertizat pe cei care vor vota PDL pentru un pui sau pentru bani că situaţia din ţară nu se va schimba în următorii patru ani şi că oamenii nu vor avea spitale şi ar putea rămâne fără pensii.

"Nu vreau să intru în puşcărie, asta e penal. PDL are şi Poliţia şi Procuratura. Că m-am dus să dau pomană electorală sau mită electorală, în următorul moment o să-mi pună cătuşe. Eu nu o să fac aşa ceva. Şi nici vreunul din cei de aici. Dacă PDL o să dea şi omul o să ia banul şi o să voteze PDL, poate să fie şmecher, să ia banul şi să voteze altceva. Dacă o să ia banul şi o să voteze PDL, asta e, o să stea în continuare aşa încă patru ani, cu tanti Nuţi, fără spitale, Cseke, meke, nu-i nicio problemă. Trebuie să se gândească bine. Eu am unde să mă tratez, că mi-a ajutat Dumnezeu. Ăla care ia un pui şi votează pentru puiul ăla trebuie să se gândească bine la următorii patru ani, la pensii... Eu nu am nevoie de pensie", a mai precizat Mazăre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici