Meleşcanu despre proiectul lui Prigoană: Putem trimite oameni în cosmos

Vicepreşedintele Senatului Teodor Meleşcanu (PNL) a comentat, joi, propunerea deputatului PDL Silviu Prigoană de a muta sediul Parlamentului în Biblioteca Naţională, arătând că există foarte multe posibilităţi, "inclusiv cea de a trimite oamenii în spaţiul cosmic".

29 afișări
Imaginea articolului Meleşcanu despre proiectul lui Prigoană: Putem trimite oameni în cosmos

Meleşcanu despre proiectul lui Prigoană: Putem trimite oameni în cosmos (Imagine: Mediafax Foto)

"După părerea mea, orice propunere merită să fie discutată, însă, ca să putem să discutăm serios, ar trebui să socotim cât necesită finalizarea clădirii Bibliotecii Naţionale faţă de ceea ce există ca necesităţi şi ce să facem cu această clădire în care putem să ne desfăşurăm activitatea (în prezent - n.r.)", a declarat Teodor Meleşcanu.

El a fost întrebat de ziarişti dacă ar veadea transformarea clădirii Palatului Parlamentului într-o construcţie destinată restaurantelor sau cazinourilor, aşa cum sugera Prigoană.

"Sigur că există foarte multe posibilităţi, inclusiv şi posibilitatea de a trimite oamenii în spaţiul cosmic. Problema este de a vedea dacă noi chiar avem acces la ele", a răspuns vicepreşedintele Senatului.

Meleşcanu a fost întrebat dacă ar putea vedea Palatul Parlamentului transformat într-un mall. "Într-un mall politic, da, dar în altfel de mall nu cred", a spus vicepreşedintele Senatului.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici