Meleşcanu spune că a fost pe scenă în 2004, la Ploieşti, dar nu a văzut incidentul

Vicepreşedintele PNL Teodor Meleşcanu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Oradea, că el a fost pe scenă la mitingul din 2004 de la Ploieşti, unde Traian Băsescu ar fi lovit un copil şi a văzut doar că a avut loc un incident, dar nu şi-a dat seama ce anume.

23 afișări
Imaginea articolului Meleşcanu spune că a fost pe scenă în 2004, la Ploieşti, dar nu a văzut incidentul

Meleşcanu spune că a fost pe scenă în 2004, la Ploieşti, dar nu a văzut incidentul (Imagine: Mediafax Foto)

"Am stat în spatele persoanelor importante, domnul Băsescu, Tăriceanu, Mona Muscă, Anastase, am văzut că a fost un incident, dar nu mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Nu am văzut cu ochii mei decât aseară ( joi seara - n.r.) la televizor ce s-a întâmplat", a spus Meleşcanu.

Întrebat dacă i s-a spus de către alţi participanţi la acel miting că a fost vorba despre un incident între Băsescu şi un copil, Meleşcanu a spus că "erau unii" care au făcut asemenea comentarii.

"Erau unii care erau poziţionaţi mai în faţă sau mai pe margine şi care au făcut asemenea comentarii", a adăugat Meleşcanu.

Pe de altă parte, Meleşcanu a afirmat că acest incident nu ar trebui să fie o temă de campanie.

"A face campanie pe acest subiect sau pe chestiuni personale nu este un lucru corect, nu este un lucru pe care să îl spijinim prin intervenţiile şi comentariile noastre. E o lovitură de presă, recunosc, dar nu cred că trebuie să fie o lovitură politică sub centură", a spus Meleşcanu.

Cotidianul "Gardianul" a publicat, joi seară, o filmare în care preşedintele Băsescu pare că ar fi lovit un copil peste faţă, în timpul unui miting electoral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici