Membrele PSD Cluj Napoca implicate în bătaia din sediul organizaţiei, excluse din partid

Anca Ciubăncan şi Angela Sacaliş, implicate în bătaia de vineri din sediul PSD Cluj Napoca, au fost excluse din partid, au decis duminică liderii organizaţiei.

784 afișări
Imaginea articolului Membrele PSD Cluj Napoca implicate în bătaia din sediul organizaţiei, excluse din partid

Membrele PSD Cluj Napoca implicate în bătaia din sediul organizaţiei, excluse din partid

„Biroul Permanent Municipal al PSD Cluj Napoca, în sesiune extraordinară a aplicat sacţiunile cuvenite persoanelor implicate în regretabilul eveniment, izolat, petrecut la data de 17 martie 2023 la sediul oprganizaţiei municipale”, transmite PSD Cluj Napoca.

Astfel, au fost excluse din partid Anca Ciubăncan şi Angela Sacaliş, iar Evelina Mirea şi Luiza Neagu au fost sancţionate cu „avertisment”.

„Hotărârea subliniază lipsa de toleranţă în faţa acestor derapaje şi dorinţa de a nu perpetua astfel de comportamente în cadrul echipei noastre”, se menţionează în comunicatul semnat de liderul PSD Cluj Napoca, Ovidiu Ioan Săcară.

Consilierul local PSD Anca Ciubăncan a ajuns vineri seara la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Cluj, cu o rană gravă la cap, după ce a susţinut că ar fi fost bătută în sediul PSD Cluj Napoca de alte trei femei, între care Angela Sacaliş şi Evelina Milea, potrivit presei locale.

Conflictul, aplanat de către poliţişti, ar fi pornit, conform presei locale, de la faptul că una dintre ele a reproşat altora faptul că fumau în sediul de partid.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici