Membrii BEC au reluat verificarea buletinelor de vot declarate nule

Membrii Biroului Electoral Central (BEC) au reluat, duminică dimineaţă, verificarea şi renumărarea voturilor nule, proces pe care l-au întrerupt sâmbătă la prânz, după aproape 18 ore de lucru, termenul dat de Curtea Constituţională pentru finalizarea reexaminării buletinelor fiind luni, ora 15.00.

69 afișări
Imaginea articolului Membrii BEC au reluat verificarea buletinelor de vot declarate nule

Membrii BEC au reluat verificarea buletinelor de vot declarate nule

Cei 17 membri ai BEC au întrerupt, sâmbătă, verificarea şi renumărarea voturilor nule, din cauza oboselii, dat fiind că au lucrat pe tot parcursul nopţii anterioare.

La sediul BEC au mai rămas, sâmbătă, după suspendarea activităţii de renumărare, doi membri ai Biroului, în vederea preluării sacilor cu buletine declarate nule care mai trebuie să sosească din câteva circumscripţii.

Surse din BEC au declarat, pentru MEDIAFAX, că au fost verificate până acum aproximativ jumătate din buletinele de vot, adică în jur de 70.000 de buletine.

Conform unor surse politice, membrii BEC au numărat, după verificarea buletinelor de vot declarate nule în 27 de circumscripţii electorale, 629 de voturi valabil exprimate pentru Traian Băsescu şi 552 pentru Mircea Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici