Video Membrii Guvernului, în Palatul Victoria. Jurnaliştii de la conferinţă, opriţi la centrul de presă

Membrii Guvernului se află, la ora transmiterii ştirii, în Palatul Victoria, iar jurnaliştii care au participat la conferinţa de presă au fost opriţi la centrul de presă, în timp ce în faţa Palatului Victoria protestează sute de persoane.

5322 afișări

Membrii Guvernului se află la această oră în Palatul Victoria, în timp ce în faţa instituţiei circa o mie de persoane protestează. Membrii Executivului nu au mai reuşit să plece din instituţie după şedinţa de Guvern.

La toate toate intrările de la Palatul Victoria au fost trase grilaje metalice pentru a opri o posibilă intrare a protestatarilor.

Jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă au fost şi ei opriţi la biroul de presă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici