Membrii PNG Mediaş au demisionat în bloc şi s-au înscris în PDL, deranjaţi că Becali candidează la USL

Membrii şi conducerea filialei PNG Mediaş au demisionat, marţi, în bloc şi au decis să se înscrie în PDL, deranjaţi că George Becali candidează pentru USL la alegerile din 9 decembrie.

218 afișări
Imaginea articolului Membrii PNG Mediaş au demisionat în bloc şi s-au înscris în PDL, deranjaţi că Becali candidează la USL

Gigi Becali (Imagine: Alexandru Mihaescu/Mediafax Foto)

Florin Olar, preşedinte al PNG Mediaş, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că membrii filialei s-au arătat dezamăgiţi de faptul că George Becali a ales să se înscrie în PNL şi să candideze pentru USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

"Din cauza deciziei domnului George Becali de a candida pe listele USL, organizaţia locală a Partidului Noua Generaţie Mediaş a hotărât să demisioneze în masă şi să treacă la Partidul Democrat Liberal. Considerăm că PDL ne reprezintă mai mult decât alte partide", a declarat Florin Olar.

Potrivit sursei citate, hotărârea de a demisiona în bloc a fost luată după îndelungi discuţii cu toţi colegii din filiala din Mediaş a PNG.

George Becali candidează din partea USL la alegerile parlamentare, într-un colegiu din Sectorul 6, pentru Camera Deputaţilor.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici