Membrii PSD, anunţaţi că şedinţa CEx pentru mandatul lui Dragnea nu va mai avea loc miercuri

Membrii PSD au fost anunţaţi că şedinţa Comitetului Executiv, programată pentru miercuri ora 16.00 în vedere unei discuţii privind retragerea funcţiei de preşedinte executiv pentru Liviu Dragnea, nu va mai avea loc deoarece în jurul acelei ore va fi depunerea jurământului de noul ministru MDRAP.

651 afișări
Imaginea articolului Membrii PSD, anunţaţi că şedinţa CEx pentru mandatul lui Dragnea nu va mai avea loc miercuri

Liviu Dragnea (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Printr-un anunţ transmis marţi seara, membrii PSD au fost anunţaţi că ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) va avea loc la ora 16.30, astfel că şedinţa Comitetului Executiv nu mai poate începe la ora 16.00.

"La această oră se ştie că şedinţa Comitetului Executiv nu va mai avea loc miercuri, ci va fi amânată", au declarat surse din PSD.

Luni, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, Dragnea şi-a depus mandatul de preşedinte executiv, dar vicepreşedinţii PSD nu au acceptat retragerea din funcţie a acestuia, liderul PSD, Victor Ponta, anunţând că pentru miercuri, ora 16.00, a fost programată o şedinţă a Comitetului Executiv, la care participă mai mulţi membri PSD, în care să fie luată o decizie.

Atât Ponta, cât şi alţi lideri PSD au arătat însă că Rezoluţia conform căreia persoanele cu probleme în justiţie trebuie să îşi piardă funcţia politică nu ar trebui să i se aplice lui Dragnea, deoarece vizează doar cazuri de corupţie, iar în cazul acestuia nu ar fi fost comisă o astfel de faptă.

Liviu Dragnea a anunţat, vineri, că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instanţei de a-l condamna în dosarul "Referendumul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici