Video Mesajul #rezist, proiectat pe sediul Guvernului în timpul MITINGULUI PSD/ Protestarii au lăsat munţi de gunoaie în urma lor - VIDEO, FOTO

Mitingul împotriva abuzurilor din justiţie organizat de PSD, sâmbătă seara, în Piaţa Victoriei s-a încheiat. Susţinătorii social democraţi au venit din toate colţurile ţării, lâsând în urma lor mormane de gunoaie.

6888 afișări

Mitingul PSD împotriva abuzurilor din justiţie a luat sfârşit cu aproximativ jumătate de oră mai târziu decât era programată încheierea.

Spre final, în timpul discursului lui Liviu Dragnea pe sediul Guvernului a apărut proiectat mesajul Pieţei Victoriei din timpul manifestaţiilor antiguvernamentale #rezist. 

În Piaţa Victoriei au fost prezenţi susţinători PSD din toate colţurile ţării, veniţi cu sute de autocare.

În urma lor, în Piaţa Victoriei au rămas mormane de gunoaie.

Întrebat de jurnalişti dacă îi place cum arată Piaţa Victoriei după terminarea mitingului, Liviu Dragnea a spus: "Imediat se va face curăţenie".

În timp ce părăsea locul protestului, mai multe persoane i-au strigat liderului PSD : "Ruşine!", "Ai distrus un judeţ, acum distrugi o ţară!".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici