Mihaela Popa: Dacă este adevărat că Frunzăverde pleacă din PDL, Boc ar trebui să-şi dea demisia

Vicepreşedintele PDL Mihaela Popa susţine că în cazul plecării lui Sorin Frunzăverde şi a primarului din Slatina, Darius Vâlcov, din formaţiunea democrat-liberală, atunci liderul PDL Emil Boc ar trebui să-şi asume pierderile şi să-şi dea demisia de la conducerea partidului.

928 afișări
Imaginea articolului Mihaela Popa: Dacă este adevărat că Frunzăverde pleacă din PDL, Boc ar trebui să-şi dea demisia

Mihaela Popa (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Eu nu am văzut nicio declaraţie a lui Frunzăverde privind plecarea sa din partid. Dacă însă este adevărat că pleacă atât el, alături de 42 de primari din judeţul Caraş Severin, cât şi primarul Slatinei, Darius Vâlcov, atunci Emil Boc ar trebui să-şi asume aceste pierderi şi să-şi dea demisia din fruntea PDL", a declarat, marţi, vicepreşedintele PDL Mihaela Popa.

Ea a spus că Frunzăverde e "un personaj cu greutate" în PDL, fiind fondator al partidului şi omul care a dus formaţiunea în Partidul Popular European.

Preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că Sorin Frunzăverde va candida din partea USL la şefia Consiliului Judeţean.

Marcel Vela a explicat că Frunzăverde va candida din partea USL, însă ca reprezentant al PNL.

El a mai spus că, "deocamdată", Frunzăverde nu s-a înscris în PNL.

Tot marţi, primarul municipiului Slatina, Darius Vâlcov, şi-a anunţat demisia din PDL, spunând că aceasta implică şi pierderea mandatului de primar, iar până în 10 iunie oraşul va fi administrat de unul dintre cei doi viceprimari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici