Mihai Fifor: Criminalitatea va primi cea mai mare ripostă din partea Guvernului Dăncilă. Vă asigur

Mihai Fifor a declarat, sâmbătă, că PSD a declarat război criminalităţii şi că aceasta va primi cea mai mare ripostă din partea Guvernului Dăncilă. Ministrul de Interne interimar a adăugat că PSD va depune săptămâna viitoare în Parlament pachetul de mpsuri după tragedia de la Caracal.

645 afișări
Imaginea articolului Mihai Fifor: Criminalitatea va primi cea mai mare ripostă din partea Guvernului Dăncilă. Vă asigur

Mihai Fifor: Criminalitatea va primi cea mai mare ripostă din partea Guvernului Dăncilă. Vă asigur

„Am început o luptă pe care o ducem noi pentru ca alţii să nu mai fie nevoiţi să o ducă. Am deschis lupta împotriva criminalităţii prin măsuri rapide şi decizii ferme de care nu se va mai putea ascunde niciun vinovat. Toţi cei care greşesc şi încalcă legea plătesc. E un început de drum, dar nu ne-am temut să ni-l asumăm. Suntem conştienţi că sancţionarea unei persoane nu e de ajuns. Dacă vrem să schimbăm lucrurile în bine trebuie să facem ordine, să schimbăm legi. O primă măsură după tragedia de la Caracal a fost să instituim un comitet intermisniterial privind 112, care a venit deja cu un pachet de măsuri pentru îmbunătăţirea acestui serviciu. O altă măsură importantă a fost elaborarea unui cadru normativ prin care să combatem fenomenul criminalităţii. Toate aceste prevederi sunt finalizate iar PSD va merge cu ele în Parlament săptămâna viitoare”, a declarat Mihai Fifor, la Congresul PSD.

El a adăugat că Guvernul va face schimbări şi în sistemul din MAI.

„Vom opera schimbări în selecţia şi pregătirea oamenilor din sistem. În MAI avem mulţi oameni pregătiţi, pe ei trebuie să punem baza. Dar dacă vrem să avem un sistem de luptă cu criminalitatea v-a trebui să pregătim profesional. Criminalitatea va primi cea mai hotărâta ripostă din partea Guvernului Dăncilă din care fac parte şi acest lucru vă pot asigura”, a afirmat Fifor.

Taguri:
fifor,
mai,
criminalitate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici