Mihai Fifor, despre prezidenţiale: E un calendar destul de strâns/ În ceea ce priveşte şansele PSD, suntem pe creştere în momentul de faţă

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat că timpul de pregătire al partidului pentru prezidenţialele din toamnă este "destul de strâns" iar din 10 august social-democraţii ar trebui să înceapă strângerea de semnături pentru sprijinirea candidatului la scrutinul pentru şefia statului.

187 afișări
Imaginea articolului Mihai Fifor, despre prezidenţiale: E un calendar destul de strâns/ În ceea ce priveşte şansele PSD, suntem pe creştere în momentul de faţă

Mihai Fifor, despre prezidenţiale: E un calendar destul de strâns

"Astăzi (marţi-n.red.) vom face o analiză cât se poate de serioasă şi ne dorim ca după Comitetul Executiv Naţional şi după un vot să ieşim cu candidatul pentru că timpul nu este de partea noastră. Vom avea foarte mult de lucru până la prezidenţiale. Din 10 august ar trebui să trecem la strângerea de semnături. E un calendar destul de strâns", a declarat, marţi, secretarul general al PSD Mihai Fifor, la Antena3.

De asemenea, el a spus că în întrunirea social-democraţilor de marţi va fi prezentat şi sondajul intern cu privire la şansele candidatului PSD pentru prezidenţiale.

"În ceea ce priveşte şansele PSD, suntem pe creştere în momentul de faţă, sondăm şi noi în fiecare săptămână", a mai afirmat Fifor.

El o susţine pe Viorica Dăncilă pentru a candida din partea partidului la prezidenţiale şi spune că imaginea dată premierului, de om care "nu reuşeşte să stea pe picioarele sale", este falsă.

"Viorica Dăncilă este un om foarte hotărât care conduce Guvernul şi îl conduce bine. Este un om care a preluat partidul într-un moment extrem de complicat pentru PSD şi în perioada scurtă de la preluare cred că a reuşit să stabilezeze partidul", a mai declarat Mihai Fifor.

Social-democraţii se reunesc, marţi, în Birou Politic Naţional, pentru a-şi alege candidatul la prezidenţiale, urmând ca propunerea să fie validată în CEx. În cursa internă au rămas oficial Liviu Pleşoianu şi Şerban Nicolae, însă nici Viorica Dăncilă sau Gabriela Firea nu exclud o candidatură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici