Mihai Fifor, despre prezidenţiale: Mă gândesc foarte serios la această posibilitate

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a scris, duminică, pe Facebook, că se gândeşte serios să candideze la alegerile prezidenţiale.

993 afișări
Imaginea articolului Mihai Fifor, despre prezidenţiale: Mă gândesc foarte serios la această posibilitate

Mihai Fifor, despre prezidenţiale: Mă gândesc foarte serios la această posibilitate

”Mă gândesc foarte serios la această posibilitate”, a fost răspunsul lui Mihai Fifor, întrebat dacă va lua în calcul o posibilă candidatură la preşedinţia României.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat sâmbătă, la Neptun, că de săptămâna viitoare vor începe sondajele în PSD, privind candidatul social-democraţilor la prezidenţiale, iar listele sunt deschise până în acel moment.

Până în acest moment, social democraţii: Şerban Nicolae, Eugen Teodorovici şi Liviu Pleşoianu au anunţat că intenţionează să intre în cursa pentru desemnarea prezidenţiabilului PSD.

Taguri:
fifor,
psd,
prezidentiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici