Mihai Tudose: „E ziua cu cel mai greu bilanţ din noul an: au murit 156 de români din cauza Covid-19”

Marţi a fost ziua cu cel mai greu bilanţ din noul an, în care au murit 156 de români din cauza Covid-19, scrie pe facebook vicepreşedintele PSD Mihai Tudose, care vorbeşte despre „poveşti liberale cu zâne vaccinate”.

1381 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose: „E ziua cu cel mai greu bilanţ din noul an: au murit 156 de români din cauza Covid-19”

Mihai Tudose: „E ziua cu cel mai greu bilanţ din noul an: au murit 156 de români din cauza Covid-19”

„E ziua cu cel mai greu bilanţ din noul an: au murit 156 de români din cauza Covid-19. Dumnezeu să-i odihnească! Un moment potrivit, crede Guvernul Neputinţei, ca să-şi ia un nou elan pentru vaccinare. Într-o campanie pe care profesorul Alexandru Rafila o descrie corect ca fiind solemnă şi nu empatică. O campanie de vaccinare în care accentul se pune pe cifre, nu pe oameni. Păguboasă socoteală...

Aşa aflăm că s-au risipit, până acum, 272 de doze de vaccin. Asta înseamnă 272 de bătrâni şi bolnavi cronic neimunizaţi! Pentru că, din raţiuni de neînţeles, abia de vineri categoriile cele mai vulnerabile de populaţie pot fi vaccinate. S-au raportat, în schimb, 134.000 de vaccinaţi. Şi ni se promit 1000 de centre, fiecare cu o capacitate de a injecta câte 150 de persoane pe zi. Adică am avea 150.000 de vaccinaţi/zi. Strict teoretic însă! Pentru că autorităţile se grăbesc să adauge că n-avem atâtea vaccinuri disponibile.

Deci problema ar fi la livrare, nu la organizare! Să meargă Vlad Voiculescu (dacă are timp între două declaraţii de basm despre cum vrea el să termine vaccinarea în 6 sau maxim 9 luni!!!!!!) să vadă la faţa locului, în judeţe, ce efort înseamnă organizarea unui centru de vaccinare, cu spaţiile de depozitare şi compartimentare conforme normelor de protecţie. Dar de ce trebuie improvizate acum, în plină iarnă, de pe o zi pe alta? Nu ştiaţi că vine vaccinarea? Nu pentru asta v-aţi pregătit toată toamna?

E evident stadiul în care ne aflăm din scandalul în coaliţia de guvernare, pe tema care-i doare cel mai rău de fapt: cine plăteşte pentru centrele de vaccinare?

În timpul ăsta, România reală e întruchipată de bătrânul batjocorit în genunchi, pe holul spitalului din Corabia.

Sau oare Cîţu crede că acel sărman om în acea poziţie se ruga pentru sănătatea Guvernului?!?”, încheie politicianul.

Poveşti liberale cu zâne vaccinate. E ziua cu cel mai greu bilanţ din noul an: au murit 156 de români din cauza...

Publicată de Mihai Tudose pe Marţi, 12 ianuarie 2021

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici