Mihai Tudose, revoltat de cazul academicianului octogenar Leon Dănăilă. Acuzaţii la adresa ministrului Sănătăţi

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose o acuză pe Ioana Mihăilă, ministrul Sănătăţii, de „lipsă de umanitate”, iar pe liberali de „laşitate ruşinoasă”, în cazul medicului Leon Dănăilă, care este pe lista de aşteptare la Spitalul Foişor pentru o operaţie la şold.

1016 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose, revoltat de cazul academicianului octogenar Leon Dănăilă. Acuzaţii la adresa ministrului Sănătăţi

Mihai Tudose, revoltat de cazul academicianului octogenar Leon Dănăilă. Acuzaţii la adresa ministrului Sănătăţi

„Cruntă lipsa de umanitate a ministresei pluseriste de la Sănătate faţă de suferinţa academicianului octogenar Leon Dănăilă! Ruşinoasă laşitatea penelistă în faţa umilinţei la care juna Mihăilă îl supune pe venerabilul ex-senator PNL! A fost bun doctorul Dănăilă, în campania electorală din 2016, să deschidă lista PNL la Bucureşti, dar acum, când marele neurochirug are nevoie de operaţie, la 87 de ani, cei care au profitat politic de pe urma imaginii sale tac chitic...”, a scris Mihai Tudose sâmbătă pe Facebook.

Acesta a explicat că academicianul e pe lista de aşteptare la Spitalul Foişor, să fie operat pentru o proteză la şold, dar spitalul a fost transformat în unitate Covid.

„Ce-i transmite <marioneta> lui Vlad Voiculescu medicului care a făcut peste 30.000 de operaţii în timpul carierei lui? <Fiecare pacient va fi tratat în funcţie de nivelul de urgenţă>. Asta-i răsplata ministrului Sănătăţii pentru un medic care şi-a dedicat viaţa salvării semenilor săi. Asta-i empatia faţă de victimele proastei gestiuni a pandemiei, pentru că sunt atâţia români în situaţia doctorului Dănăilă, care aşteaptă tratament pentru afecţiuni grave”, a mai scris vicepreşedintele PSD.

Acesta se întreabă dacă vom avea şi aici o justificare de genul „nu-cred-că-a-fost-cel-mai-mare-neurochirurg-român?!?”.

Academicianul Leon Dănăilă a avut, sâmbătă, o reacţie după scandalul izbucnit despre starea sa de sănătate. El spune că nu vrea ca numele său să fie folosit într-o campanie de fake news şi precizează că nu a solicitat niciunei instituţii o proteză de şold.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici