Mihai Voicu, PNL: Prioritară este schimbarea întregului Guvern şi nu discuţii despre remanieri

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că, din punctul de vedere al USL, prioritară este schimbarea întregului Guvern, şi nu discuţii despre remanieri.

193 afișări
Imaginea articolului Mihai Voicu, PNL: Prioritară este schimbarea întregului Guvern şi nu discuţii despre remanieri

Mihai Voicu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Am mai asistat la nopţi tensionate pe la Vila Lac în care se schimbau prim-miniştrii şi de fapt nu s-a schimbat nimic. Pe noi nu ne privesc nici măcar remanierile, nici măcar schimbările de prim-ministru. Noi considerăm că această politică este greşită dintr-un ansamblu şi nu de către o persoană, adică responsabilităţile sunt colective, spre deosebire de multe alte domenii. Responsabilitatea colectivă pentru situaţia economică a României aparţine întreg PDL şi nu lui Igaş şi nici măcar lui Boc. Din punctul nostru de vedere, prioritară este schimbarea întregului Guvern şi nu discuţii despre remanieri care nu ne interesează. O să îl schime pe Igaş cu Botiş doi. Şi ce o să rezolvăm? Nimic", a spus Voicu.

Voicu a declarat că, în opinia USL, trebuie să se schimbe întreaga politică şi întregul Guvern.

"Dacă nu vom reuşi să îl schimbăm prin moţiune de cenzură, fără îndoială că îl vom schimba la alegeri, însă ne păstrăm în continuare obiectivul moţiunii de cenzură care va fi depusă când vom avea majoritatea necesară. Nu pot să apreciez acest moment. Este o chestiune destul de complicată", a afirmat Voicu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici