Mihail Dumitru: Preşedintele şi premierul mi-au reproşat uneori o lipsă de comunicare cu ei

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, a declarat miercuri pentru MEDIAFAX că nu ştie nimic despre o eventuală remaniere a sa, dar că preşedintele şi premierul i-au reproşat uneori o lipsă de comunicare cu ei.

27 afișări
Imaginea articolului Mihail Dumitru: Preşedintele şi premierul mi-au reproşat uneori o lipsă de comunicare cu ei

Mihail Dumitru: Preşedintele şi premierul mi-au reproşat uneori o lipsă de comunicare cu ei (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Eu nu ştiu nimic de eventuale discuţii privind remanierea mea. Nu mi-au spus niciodată, nici premierul, nici preşedintele şi nici de la partid că intenţionează să mă schimbe. Mi-au reproşat uneori o lipsă de comunicare cu dumnealor", a spus Dumitru.

El a adăugat că, nefiind membru PDL, nu a participat la toate întâlnirile partidului şi din acest motiv nu a putut comunica foarte des cu democrat-liberalii.

"Am mers însă la reuniunile de partid de fiecare dată când am fost invitat. Am mai fost o dată pe lună şi la comisiile pentru agricultură", a adăugat ministrul Agriculturii.

El a negat că şi-ar fi dat demisia în şedinţa de Guvern de miercuri, aşa cum s-a vehiculat în presă.

Totodată, Dumitru a negat zvonurile potrivit cărora s-ar fi înscris la Bruxelles la un concurs pentru un post de director la Comisia Europeană.

În presă au fost vehiculate în ultimele zile mai multe variante de remaniere, Mihail Dumitru figurând pe lista miniştrilor care ar urma să fie înlocuiţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici