Mihăilă, despre Voiculescu: „Dacă va hotărî să vină să ajute, nu am nimic împotrivă”

Ministrul Sănătăţii Ioana Mihăilă nu exclude venirea lui Vlad Voiculescu în Minister, în funcţia de consilier, ea spunând că această decizie este doar a fostului ministru, dacă el va decide că vrea să vină să ajute.

239 afișări
Imaginea articolului Mihăilă, despre Voiculescu: „Dacă va hotărî să vină să ajute, nu am nimic împotrivă”

Mihăilă, despre Voiculescu: Dacă va hotărî să vină să ajute, nu am nimic împotrivă

Întrebată, duminică, la Prima Tv, dacă îl va numi pe Vlad Voiculescu în funcţia de consilier, ministrul Ioana Mihăilă a spus că decizia este la Voiculescu.

„Am pornit în munca asta cu Vlad Voiculescu pentru că am crezut în aceleaşi obiective. Am avut aceleaşi obiective legate de sistemul de sănătate, obiective care în continuare se suprapun. Dacă Vlad va hotărî să vină să ajute, nu am nimic împotrivă”, a spus Mihăilă.

Ministrul a precizat că după ce toată lumea „va respira” şi Vlad Voiculescu „se va linişti după această perioadă tumultoasă”, acesta va vedea şi contribuţia lui cu alţi ochi.

De altfel, ministrul Sănătăţii a recunoscut că încă discută cu Vlad Voiculescu, legătura dintre ei nefiind ruptă „care s-a rupt odată cu demiterea lui”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mihăilă,
voiculescu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici