Mihnea Năstase, fiul lui Adrian Năstase, numit consilier onorific al vicepremierului Mihai Fifor

Mihnea-Daniel Năstase, fiul lui Adrian Năstase, a fost numit în funcţia de consilier onorific al vicepremierului pentru parteneriate strategice, Mihai Fifor, potrivit unei decizii a prim-ministrului Viorica Dăncilă publicată, joi, în Monitorul Oficial.

6027 afișări
Imaginea articolului Mihnea Năstase, fiul lui Adrian Năstase, numit consilier onorific al vicepremierului Mihai Fifor

Mihnea Năstase, fiul lui Adrian Năstase, numit consilier onorific al vicepremierului Mihai Fifor

Solicitarea ca fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase să fie numit în această funcţie a fost făcută de Mihai Fifor, iar poziţia acestuia este neremunerată.

„Având în vedere propunerea viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României formulă prin Adresa nr. 1/MVF din 25 iulie 2019, înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/4.664 din 25 iulie 2019, în temeiul art. 29 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, prim-ministrul emite prezenta decizie. Art. 1 – Se acordă domnului Mihnea-Daniel Năstase calitatea de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. Art. 2 – Activitatea domnului Mihnea-Daniel Năstase este neremunerată”, arată hotărârea premierului Viorica Dăncilă publicată în Monitorul Oficial.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru numirea lui Mihai Fifor ca vicepremier pentru parteneriate strategice. De asemenea, şeful statului a semnat decretele pentru numirea lui Nicolae Moga la conducerea MAI şi a Ramonei Mănescu la portofoliul Externe. Cei trei au depus în aceeaşi zi jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici