Miluţ, la Congresul PNŢCD: Îl invit să ia cuvântul pe premierul şi preşedintele PDL, Emil Bloc...Boc

Preşedintele PNŢCD, Marian Petre Miluţ, a susţinut un discurs la Congresul formaţiunii, după care l-a invitat la microfon pe Emil Boc, prezent în sală, liderul ţărănist încurcându-se însă când a rostit numele premierului: "Îl invit să ia cuvântul pe premierul şi preşedintele PDL, Emil Bloc...Boc".

89 afișări
Imaginea articolului Miluţ, la Congresul PNŢCD: Îl invit să ia cuvântul pe premierul şi preşedintele PDL, Emil Bloc...Boc

Miluţ, la Congresul PNŢCD: Îl invit să ia cuvântul pe premierul şi preşedintele PDL, Emil Bloc...Boc (Imagine: Mediafax Foto/Liviu Adăscăliţei)

Miluţ a declarat, în discursul din deschiderea Congresului, că "a trecut vremea disputelor politice şi a venit vremea dialogului şi a cooperării".

El a menţionat că Partidul Poluar European - formaţiune din care fac parte PNŢ şi PDL - "cere", mai mult ca oricând, coerenţă şi unitate şi, în perspectiva alegerilor prezidenţiale, formarea unei puternice alianţe.

"Noi va trebui să decidem dacă rămânem deoparte de ceea ce înseamnă politica adevărată, dacă vrem să ajungem la muzeul istoriei politicii româneşti", a spus liderul ţărănist.

Miluţ a mai spus că PNŢCD trebuie să facă o bună alianţă politică cu PDL dar, în acelaşi timp, să rămână deschis pentru o colaborare politică cu PNL.

"Trebuie să stabilim un candidat unic la Preşedinţie şi să câştigăm alegerile împotriva stângii europene, care nu are soluţii pentru această criză economică", a mai declarat Miluţ.

După discurs, Miluţ l-a invitat să ia cuvântul pe Emil Boc: "Îl invit să ia cuvântul pe premierul şi preşedintele PDL, Emil Bloc...Boc".

Cei prezenţi în sala Congresului au izbucnit în râs, în ciuda seriozităţii afişate de liderul ţărănist.

Congresul PNŢCD a început, sâmbătă dimineaţă, fiind prezenţi la eveniment, alături de reprezentanţii formaţiunii, democrat-liberalii Emil Boc, Adriean Videanu şi Vasile Blaga, dar şi liderul liberal Crin Antonescu.

Congresul extraordinar al PNŢCD are loc la Palatul Parlamentului, fiind prezenţi câteva sute de reprezentanţi.

Întâlnirea are ca scop alegerea unei noi conduceri şi reconfirmarea în fruntea partidului a lui Marian Petre Miluţ.

De asemenea, PNŢCD va decide pe cine va susţine în campania pentru prezidenţiale. Practic există două aripi în PNŢCD: un grup condus de Marian Petre Miluţ şi altul condus de Radu Sârbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici