Mincă: Îi urez succes lui Teo Trandafir, dar păcat că nu a rămas la TV, unde se pricepea mai bine

Candidatul Alianţei PSD+PC, Liliana Mincă, a declarat, miercuri, că îi urează succes lui Teo Trandafir, contracandidata sa la alegerile din Colegiul 19, arătând că nu o va ataca pe aceasta în campania electorală, dar consideră că Trandafir se pricepea mai bine la televiziune decât la politică.

38 afișări
Imaginea articolului Mincă: Îi urez succes lui Teo Trandafir, dar păcat că nu a rămas la TV, unde se pricepea mai bine

Mincă: Îi urez succes lui Teo Trandafir, dar păcat că nu a rămas la TV, unde se pricepea mai bine (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Ştiam de varianta PDL cu Teo Trandafir. Îi urez succes. Nu pot să o atac sub nicio formă, pentru că am spus că nu voi ataca femeile, iar campania mea nu este murdară, ci se bazează pe proiecte şi este pentru oameni", a declarat Liliana Mincă pentru MEDIAFAX.

Mincă a spus că ea este de mai mult timp în politică, iar Teo Trandafir va afla de acum încolo ce înseamnă politica.

"Păcat că a intrat în PDL, pentru că nu ştiu cum va explica pensionarilor din Colegiul 19 de ce punctul de pensie nu este de 45% din salariul mediu brut. Acestea sunt problemele cetăţenilor. Celelalte probleme le rezolvă primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, care este din PC şi mă sprijină în candidatura mea", a adăugat Mincă.

Ea a mai arătat că îi pare rău că PDL nu a reuşit să aleagă un candidat din interiorul său şi că întotdeauna democrat-liberalii apelează la oameni "cumpăraţi sau de import".

"Nu este cazul lui Teo Trandafir. Ea crede că va face o carieră în politică. Păcat că nu a rămas în televiziune, pentru că se pricepea mai bine", a adăugat candidatul Alianţei PSD+PC.

Teo Trandafir este candidatul PDL la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19 din Sectorul 4 al Capitalei, care vor avea loc în 25 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici