Ministerul Afacerilor Interne face pregătiri de vară. Număr impresionant de trupe detaşate pe litoral

  • Aproximativ 400 de poliţişti şi 600 de pompieri vor fi detaşaţi pe litoral în acest sezon
  • Pe tot litoralul au fost operaţionalizate 25 de puncte de lucru pentru situaţii de urgenţă
  • Ministrul de Interne Lucian Bode, a declarat că deschiderea sezonului estival se face cu respectarea stării de alertă
381 afișări
Imaginea articolului Ministerul Afacerilor Interne face pregătiri de vară. Număr impresionant de trupe detaşate pe litoral

Sursa foto: Mediafaxfoto

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode a trecut în revistă efectivele şi tehnicile structurilor MAI care vor asigura măsurile de ordine publică şi gestionarea situaţiilor de urgenţă pe litoral în perioada estivală.

La evenimentul desfăşurat în Piaţeta Perla din Mamaia, au participat şi şeful DSU, Raed Arafat, secretarul de stat în MAI, Bogdan Despescu, şefii IPJ şi ISU Dobrogea, ai Jandarmeriei şi Poliţiei de Frontieră, alături de autorităţi publice locale.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat că deschiderea sezonului estival se face cu respectarea stării de alertă şi în continuare există restricţii de care trebuie să se ţină cont iar relaxarea nu este încă una totală.

“Toleranţa la greşeală este scăzută, iar la derapaje este zero”, a avertizat ministrul.

Aproximativ 400 de poliţişti şi 600 de pompieri vor fi detaşaţi pe litoral în acest sezon.

Pe toată întinderea litoralului românesc, la fel ca în anii trecuţi, au fost operaţionalizate 25 de puncte de lucru temporare de intervenţii în situaţii de urgenţă.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici