Miniştrii noului Cabinet vor fi audiaţi marţi de comisiile parlamentare

Miniştrii nominalizaţi în viitorul Guvern vor fi audiaţi marţi de către comisiile parlamentare, iar noul Executiv va fi supus miercuri votului Parlamentului, au declarat, duminică, surse oficiale.

22 afișări
Imaginea articolului Miniştrii noului Cabinet vor fi audiaţi marţi de comisiile parlamentare

Miniştrii noului Cabinet vor fi audiaţi marţi de comisiile parlamentare (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Miniştrii vor fi audiaţi pe tot parcursul zilei de marţi, iar după votul de miercuri din Parlament, Guvernul intenţionează să se reunească fie în seara aceleiaşi zile, fie joi 24 decembrie, pentru adoptarea proiectului de buget pentru 2010", au precizat sursele citate.

Lista Guvernului şi programul de guvernare au fost depuse la Parlament duminică după-amiază, luni urmând să fie stabilit calendarul audierii miniştrilor în comisiile de specialitate în vederea votului de învestitură.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi dimineaţă, după ce a anunţat desemnarea lui Emil Boc ca premier, că termenul limită de avizare a noului Executiv este data de 23 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici