Miniştrii PSD, chemaţi la Senat de Mircea Geoană

Miniştrii PSD au fost chemaţi la Senat, după semnarea de către preşedintele Traian Băsescu a revocării lui Dan Nica şi a numirii interimare ca vicepremier şi ministru de Interne a lui Vasile Blaga, de preşedintele formaţiunii social-democrate, Mircea Geoană.

26 afișări
Imaginea articolului Miniştrii PSD, chemaţi la Senat de Mircea Geoană

Preşedintele PSD Mircea Geoană (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

La Senat au ajuns, la ora difuzării acestei ştiri, Constantin Niţă şi Ilie Sârbu, Dan Nica, Liviu Dragnea, Marian Sârbu.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretele de revocare din funcţie a lui Dan Nica şi numirea ca interimar în funcţiile de ministru al Internelor şi vicepremier pentru ministrul Dezvoltării, Vasile Blaga.

"Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat joi, 01 octombrie a.c., Decretul pentru revocarea din funcţia de viceprim-ministru, ministrul Administraţiei şi Internelor a domnului Dan Nica. De asemenea, preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat joi, 01 octombrie a.c., Decretul pentru desemnarea domnului Vasile Blaga, ministrul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei, să îndeplinească interimar funcţia de viceprim-ministru, ministru al Administraţiei şi Internelor", se arată într-un comunicat al Preşedinţiei.

Dan Nica declara, miercuri, că în cazul în care preşedintele semnează revocarea sa, miniştrii PSD îşi vor prezenta demisiile în 30 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici