Ministru demisionar, despre Sorin Grindeanu: Un pilot care şi-a pierdut licenţa de zbor

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Alexandru Petrescum lansează un atac la adresa premierului Sorin Grindeanu despre care spune că este un pilot care şi-a pierdut licenţa, iar în momentul de faţă Guvernul merge într-o ”direcţie necunoscută şi neasumată”.

1226 afișări
Imaginea articolului Ministru demisionar, despre Sorin Grindeanu: Un pilot care şi-a pierdut licenţa de zbor

Ministru demisionar, despre Sorin Grindeanu: Un pilot care şi-a pierdut licenţa de zbor

”Materializarea Programului de Guvernare rămâne pentru mine principala misiune ministerială. Românii NU au votat în decembrie 2016 premieri, miniştri, secretari generali sau de stat - AU VOTAT o coaliţie politica si un Program de Guvernare. (...) În ianuarie 2017 ne-am urcat într-un avion cu destinaţia "îndeplinirea Programului de Guvernare" girat de votul romanilor. Acum, echipajul responsabil a ales sa renunţe la acest zbor, in condiţiile in care se apasă pe manşa într-o direcţie necunoscută şi neasumată în faţa românilor”, scrie Alexandru Petrescu, pe Facebook

Ministrul spune că îşi va îndeplini atribuţiile până când demisia îşi va produce efectele.

”O fac sub imperiul conştiinţei şi a responsabilităţii asumate în momentul in care am acceptat să implementez parte a Programului de Guvernare şi nu la îndemnuri şi ameninţări ale unui pilot care şi-a pierdut licenţa de zbor. Mediul de afaceri nu e interesat de cine e ministru sau premier - este interesat să livrăm ce am promis!”

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici