Ministrul Afacerilor Europene: Terminăm în noiembrie propunerea de realocare a fondurilor. Vom cere bani pentru reabilitare termică

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat, miercuri, că propunerea de realocare a fondurilor între diferite programe operaţionale va fi făcută până la sfârşitul lui noiembrie, el spunând că va cere bani pentru reabilitarea termică a locuinţelor.

320 afișări
Imaginea articolului Ministrul Afacerilor Europene: Terminăm în noiembrie propunerea de realocare a fondurilor. Vom cere bani pentru reabilitare termică

Ministrul Afacerilor Europene: Terminăm în noiembrie propunerea de realocare a fondurilor. Vom cere bani pentru reabilitare termică (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

"O altă prioritate o constituie finalizarea, până la sfârşitul lunii noiembrie, a propunerii de realocare de fonduri în cadrul şi între programele operaţionale, care să fie agreate la nivelul Guvernului, transmise Comisiei Europene şi apoi să fie aprobate de CE", a spus Orban la un eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României, cu tema "Depăşirea impasului în accesarea fondurilor europene. Probleme şi soluţii".

Ministrul a explicat că "această propunere va ţine cont de gradul de absorbţie existent în momentul de faţă, de proiectele aprobate şi aflate în derulare, de stadiul lor şi până la urmă de performanţa fiecărei autorităţi de management".

"Vom ţine cont bineînţeles şi de necesităţile pe care le avem, de faptul că ceea ce fusese identificat la un moment dat trebuie actualizat. Mă refer la faptul că vom face demersuri pentru a solicita realocarea de fonduri pentru o activitate extrem de importantă: reabilitarea termică a locuinţelor", a spus Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici