Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a plecat în vizită de lucru în Statele Unite, unde se va întâlni cu Secretarul Apărării şi cu membri ai Congresului SUA

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, va efectua în perioada 17-22 septembrie o vizită de lucru la Washington, SUA, unde se va întâlni cu Secretarul Apărării, James Mattis, cu membri ai Congresului SUA şi cu reprezentanţii principalelor companii din industria de apărare americană.

435 afișări
Imaginea articolului Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a plecat în vizită de lucru în Statele Unite, unde se va întâlni cu Secretarul Apărării şi cu membri ai Congresului SUA

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a plecat în vizită de lucru în SUA

”Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, va efectua în perioada 17-22 septembrie o vizită de lucru la Washington, Statele Unite ale Americii. Din delegaţie vor face parte şeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, secretarul de stat pentru armamente, Florin-Lazăr Vlădică, şi alţi şefi de structuri centrale din minister”, se arată într-un co municat de presă al MApN.

Potrivit sursei citate, pe timpul vizitei, ministrul apărării naţionale se va întâlni cu Secretarul Apărării, James Mattis, cu adjunctul consilierului prezidenţial pentru securitate naţională, Ricky Waddell, cu membri ai Congresului SUA şi cu reprezentanţii principalelor companii din industria de apărare americană.

Delegaţia va participa, de asemenea, la o ceremonie militară, unde ministrul Mihai Fifor va depune o coroană de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Arlington National Cemetery.

”Parteneriatul strategic cu SUA este unul din pilonii fundamentali ai apărării şi securităţii în România, contribuind în mod direct la consolidarea profilului euro-atlantic al acesteia, şi rămâne esenţial în actualul mediu complex de securitate regional şi internaţional”, se mai arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici