Ministrul Bogdan Trif, despre moţiunea de cenzură: Dacă aveau dorinţa şi putinţa nu ar fi împins-o săptămâna viitoare

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat, miercuri, la Sibiu, că dacă Opoziţia ar fi vrut să cadă într-adevăr Guvernul nu ar fi tergiversat moţiunea şi nu ar fi împins-o până săptămâna viitoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

182 afișări
Imaginea articolului Ministrul Bogdan Trif, despre moţiunea de cenzură: Dacă aveau dorinţa şi putinţa nu ar fi împins-o săptămâna viitoare

Ministrul Bogdan Trif, despre moţiunea de cenzură: Dacă aveau dorinţa şi putinţa nu ar fi împins-o săptămâna viitoare

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a spus, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliştilor, că nu crede că moţiunea împotriva Guvernului va trece.

„Nu. Voiam să facem moţiunea cât mai repede, ei au tergiversat-o şi au împins-o pe săptămâna viitoare. Dacă voiau într-adevăr să pice Guvernul şi aveau şi putinţa depuneau moţiunea mult mai repede şi chiar dacă au depus-o ieri puteau să solicite votul în plen mai repede”, a declarat ministrul.

Întrebat dacă peste două săptămâni crede că va mai fi ministru, Bogdan Trif a spus că acest lucru nu este important. „Nu are nicio importanţă, un ministru este vremelnic, important e să lăsam proiecte bune pentru ţară”, a mai spus acesta.

Bogdan Trif a participat la Sibiu la deschiderea Forumului Anual Consultativ al Rutelor Culturale ale Consiliului Europei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici