Ministrul britanic al Justiţiei, primit de Băsescu la Cotroceni: România s-a schimbat foarte mult

Preşedintele Traian Băsescu l-a primit, miercuri, la Cotroceni, pe ministrul britanic al Justiţiei, lordului cancelar Kenneth Clarke, care a declarat, la începutul întâlnirii, că a mai fost în România în urmă cu mai mulţi ani şi că ţara noastră s-a schimbat foarte mult.

26 afișări
Imaginea articolului Ministrul britanic al Justiţiei, primit de Băsescu la Cotroceni: România s-a schimbat foarte mult

Ministrul britanic al Justiţiei, primit de Băsescu la Cotroceni: România s-a schimbat foarte mult (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cu singuranţă sunteţi printre puţinii care spun că România s-a schimbat", a spus, râzând, şeful statului, spre amuzamentul celor care participau la întâlnire.

Lordului cancelar Kenneth Clarke a completat că schimbările sunt de amploare.

La discuţiile dintre ministrul Justiţiei din Marea Britanie şi preşedintele Traian Băsescu mai participă ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, consilierul prezidenţial Ştefan Deaconu, şeful departamentului constituţional legislativ, şi consilierul pentru relaţiile internaţionale, Anca Ilinoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici