Ministrul Justiţiei: Cel mai în măsură să vorbească despre evoluţiile guvernamentale este Liviu Dragnea

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că nu poate face evaluări ale evoluţiilor guvernamentale, cel mai în măsură să facă acest lucru fiind preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Potrivit informaţiilor apărute în spaţiul public, Toader nu ar fi trecut evaluarea miniştrilor.

712 afișări
Imaginea articolului Ministrul Justiţiei: Cel mai în măsură să vorbească despre evoluţiile guvernamentale este Liviu Dragnea

Ministrul Justiţiei: Cel mai în măsură să vorbească despre evoluţiile guvernamentale este Liviu Dragnea

"Nu este de competenţa mea, ca ministru al Justiţiei, să fac evaluări, să vorbesc despre evoluţiile guvernamentale. Cel mai în măsură să dea răspuns la întrebările privind evaluarea este doamnul preşedinte Dragnea şi factorii de decizie de la nivelul alianţei", a declarat pentru Mediafax Tudorel Toader.

Precizările vin în contextul în care Liviu Dragnea a convocat pentru miercuri CExN al PSD, unde se vor lua o serie de decizii ca urmare a finalizării Raportului de evaluare a activităţii Guvernului. Dragnea ar lua în calcul schimbarea întregului Cabinet Grindeanu, prin retragerea sprijinului politic de către CExN, susţin surse politice.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Sorin Grindeanu au discutat din nou, marţi după-amiaza, însă Sorin Grideanu nu şi-a schimbat decizia de luni şi nu vrea să renunţe la funcţie, au declarat surse politice pentru Mediafax. Discuţiile dintre cei doi au avut loc în sediul din Băneasa, au declarat surse politice. Potrivit acestora, premierul Sorin Grindeanu nu este dispus să renunţe la funcţia de premier.

Aceasta a fost a doua întâlnire dintre Dragnea şi Grindeanu în ultimele 24 de ore. Surse politice au declarat că la discuţiile de seara trecută preşedintele PSD i-ar fi cerut lui Grindeanu să îşi depună mandatul, invocând nerealizarea Fondului suveran de investiţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici