Ministrul Muncii infirmă zvonurile reducerilor de salarii pentru sănătate. ”Orice manipulare este un act criminal”

  • Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat că în evaluarea sistemului public de salarizare nu a luat nici o secundă în calcul scăderea salariilor personalului din sistemul de sănătate.
  • Raluca Turcan este de părere că ”orice manipulare este calificabilă drept un act criminal”.
278 afișări
Imaginea articolului Ministrul Muncii infirmă zvonurile reducerilor de salarii pentru sănătate. ”Orice manipulare este un act criminal”

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a explicat pe Facebook că noua lege va aduce echitate în sistem.

„Intenţia noastră este de a aduce echitate pentru cei care au rămas cu salarii mici din iresponsabilitatea PSD-ului, lăsând brancardierii, infirmierii, pe salarii de bază foarte mici şi fără sporurile pe care le au ceilalţi angajaţi din acelaşi domeniu de activitate”, a spus Raluca Turcan.

Ministrul Muncii i-a atacat pe politicienii care răspândesc informaţii false susţinând că în actualul context aceste demersuri pot fi comparate cu actele criminale.

„Este iresponsabilă tentativa anumitor politicieni de a manipula personalul-cheie din sănătate cu false ştiri precum cea despre scăderea salariilor. Personalul medical, cel din ATI mai ales, are o responsabilitate uriaşă în vreme de pandemie. Orice manipulare făcută cu scopul de a-l demotiva, venită din partea unor politicieni care nu au făcut altceva decât să distrugă şi nu să construiască, este calificabilă drept un act criminal”, a precizat Turcan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici