Ministrul Muncii: Luni şi marţi vom dezbate dezbate în Parlament Legea pensiilor

Ministrul Muncii Marius Budăi a anunţat, vineri, că Legea pensiilor va fi dezbătută în Parlament la începutul săptămânii viitoare, respectiv luni şi marţi în comisiile de specialitate, urmând ca apoi proiectul să fie votat în plenul Camerei Deputaţilor.

527 afișări
Imaginea articolului Ministrul Muncii: Luni şi marţi vom dezbate dezbate în Parlament Legea pensiilor

Ministrul Muncii: Luni şi marţi vom dezbate dezbate în Parlament Legea pensiilor

„Pot să vă spun ce ştiu în calitate de parlamentar. Luni şi marţi vom dezbate Legea pensiilor. Ne propuenm ca imediat după dezbaterea şi aprobarea în comisiile de specialitate să fie votate în plen. Uletior, după trimiterea la promulgare nu ştiu”, a declarat, vineri, Marius Budăi, la finalul şedinţei de Guvern.

De asemenea, Executivul a aprobat, vineri, suplimentarea bugetului Ministerului Muncii cu 43.236.000 de lei, din Fondul de rezervă al Guvernului pentru 2018, arată ministerul într-un comunicat de presă. Banii vor fi folosiţi pentru plata pensiilor şi a ajutoarelor de bătrâneţe.

Potrivti sursei citate, suma va fi folosită pentru plata pensiilor, ajutoarelor de bătrâneţe, precum şi pentru achitarea comisionului poştal aferent drepturilor de asigurări şi asistenţă socială. În acest sens, au fost aprobate două Hotărâri de Guvern.

Legea pensiilor a fost adoptată de Senat pe 26 noiembrie. Proiectul urmează să fie dezbătut în comisiile de specialitate, iar apoi va primi votul în plenul Camerei Deputaţilor, în calitate de for decizional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici