Ministrul Sănătăţii, despre eventualele restricţii de circulaţie: „Ele nu vor viza persoanele vaccinate”

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat astăzi că accelerarea campaniei de vaccinare şi menţinerea şcolilor deschise este prioritatea guvernului în acest moment, dar dacă situaţia epidemiologică se înrăutăţeşte nu exclude impunerea unor noi măsuri restrictive.

4837 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sănătăţii, despre eventualele restricţii de circulaţie: „Ele nu vor viza persoanele vaccinate”
„Ce vrem să facem cu prioritate este să accelerăm campania de vaccinare, pentru că este cea mai eficientă măsură de prevenţie şi de limitare a răspândirii infecţiei, şi să ţinem cât de mult timp posibil putem şcolile deschise, pentru că nu vrem să mai avem acele efecte asupra educaţiei copiilor care sunt consecinţe a ce s-a întâmplat anul trecut.
 
Dacă cifrele se înrăutăţesc, este nevoie să intervenim cu măsuri de prevenţie şi de limitare a răspândirii infecţiei. Este clar că, în acest context, dacă va fi nevoie să instituim restricţii de circulaţie, ele nu vor viza persoanele vaccinate, în primul rând, şi ca ultimă instanţă vor fi afectate şcolile.”, a declarat Ioana Mihăilă la reuniunea Comitetului Politic al USR PLUS în care au fost prezentate candidaturile la preşedinţia partidului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici