Ministrul tehnocrat al Justiţiei participă la CExN al PSD, în care se discută despre remaniere/ Dragnea: L-am chemat pe Toader să ne lumineze

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a venit, miercuri, la Parlament, la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, fără să dorească să spună de ce a fost chemat.

609 afișări
Imaginea articolului Ministrul tehnocrat al Justiţiei participă la CExN al PSD, în care se discută despre remaniere/ Dragnea: L-am chemat pe Toader să ne lumineze

Ministrul tehnocrat Tudorel Toader participă la şedinţa CExN al PSD, în care se discută despre remaniere

„Am promis că la 17.00 sunt aici”, a spus acesta, la sosire.

Întrebat dacă preşedintele Klaus Iohannis mai poate refuza propunerea Liei Olguţa Vasilescu ca ministru, acesta a spus că se gândeşte şi va răspunde după şedinţă.

Toader nu a dorit să spună de ce participă la şedinţa CExN.

Conducerea lărgită a PSD se reuneşte, miercuri, la Parlament, de la ora 17.00, într-o şedinţă a CExN.

Social-democraţii au votat, în şedinţa de marţi seară a BPN al partidului, ca Lia Olguţa Vasilescu să fie propusă pentru Ministerul Dezvoltării, iar Mircea Drăghici pentru portofoliul Transporturilor, au declarat surse ale formaţiunii pentru MEDIAFAX.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că nu va semna decretele de numire în funcţia de ministru al Transporturilor pentru Lia Olguţa Vasilescu şi pentru Ilan Laufer, care a fost propus de PSD pentru portofoliul Dezvoltării Regionale. Cu toate că CEx al PSD a decis, luni, remanierea lui Paul Stănescu de la Ministerul Dezvoltării, şeful statului nu a semnat decretul de revocare a acestuia din funcţie, şi nici decretul de revocare a ministrului Transporturilor, Lucian Şova.

Dragnea: L-am chemat pe Toader să ne lumineze

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Parlament, că l-a invitat pe ministrul Justiţiei să participe la şedinţa CExN ca să îi „lumineze” pe social-democraţi în privinţa remanierii guvernamentale.

„L-am rugat să vină ca să ne lumineze, să ne spună care e calea de urmat în această situaţie inedită”, a declarat miercuri, la Parlament, preşedintele PSD Liviu Dragnea, întrebat de ce participă la şedinţa CExN al partidului ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Chestionat dacă PSD va reclama vreun conflict constituţional pe tema remanierii, liderul PSD a răspuns: „De-aia avem un ministru al Justiţiei foarte bun”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici