Ministrul Transporturilor: Cu siguranţă magistrala M6 de metrou va fi gata până în 2020

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a afirmat, miercuri, în şedinţa de Guvern, că magistrala M6 de metrou, 1 Mai-Otopeni, ”cu siguranţă” va fi finalizată până în anul 2020, el anunţând că pe 27 decembrie va fi depusă aplicaţia pentru obţinerea finanţării europene de 1,327 miliarde euro fără TVA.

472 afișări
Imaginea articolului Ministrul Transporturilor: Cu siguranţă magistrala M6 de metrou va fi gata până în 2020

”Această magistrală cu siguranţă va fi gata în anul 2020, până în anul 2020, adică va fi gata la timp pentru angajamentul care îl are România cu activităţile din anul 2020”, a spus Felix Stroe la începutul şedinţei de Guvern.

El fusese întrebat de premierul Mihai Tudose când va fi gata magistrala de metrou M6, 1 mai - Aeroportul Henri Coandă Otopeni, precum şi dacă va fi gata până la începerea Campionatului European de Fotbal.

”În ultimele două luni am rescris o aplicaţie, aplicaţia de metrou M6. Suntem în măsură să anunţăm astăzi că pe data de 27 decembrie vom depune această aplicaţie în valoare de 1,327 miliarde de euro fără TVA şi că avem tot aranjamentul financiar pentru magistrala M6”, a mai spus Stroe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici