Ministrul Transporturilor: La Otopeni s-au asfaltat parcările şi a fost semnat contractul pentru reparaţia pistei 2

Noua conducere a Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti a asfaltat parcările şi a semnat contractul pentru reparaţia pistei 2, reuşind deblocarea lucrărilor, a declarat luni ministrul Transporturilor Făzvan Cucu, la TVR1.

687 afișări
Imaginea articolului Ministrul Transporturilor: La Otopeni s-au asfaltat parcările şi a fost semnat contractul pentru reparaţia pistei 2

Ministrul Transporturilor: La Otopeni s-au asfaltat parcările şi a fost semnat contractul pentru reparaţia pistei 2

Ministrul spune că la aeroprt au fost sincope. şi că a cerut fostelor conduceri să sporească numărul procedurilor de renovări, pentru că aeroprtul este una dintre cele mai profitabile companii din subordinea ministerului.

În context, ministrul a vorbit şi despre modernizarea a 150 de kilometri de cale ferată, care va avea lo9c în acest an, dar şi despre achiziţia de material rulant şi locomotive de către CFR Călători, pentru creşterea numărului de vagoane la trenuri.

Din luna aprilie a acestui an, George-Alexandru Ivan este directorul Companiei Naţionle Aeroporturi Bucureşti, cu un mandat provizoriu de 4 luni, ce poate fi prelungit cu încă două luni. Consiliul de Administraţie l-a revocat din funcţie pe Gabriel Stroe, la solicitatea ministrului Cuc, care a efectuat un control la aeroport, gasind mizerie, ziduri rupte şi igrasie.

 

Taguri:
cu8c,
aeroport,
cfr

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici