Mioara Costin, arhitectul planului anti-Orban, a demisionat din funcţia de consilier al premierului Câţu

Mioara Costin, consilier al premierului, a demisionat din funcţie, decizia de eliberare fiind publicată joi în Monitorul Oficial.

4011 afișări
Imaginea articolului Mioara Costin, arhitectul planului anti-Orban, a demisionat din funcţia de consilier al premierului Câţu

Mioara Costin, arhitectul planului anti-Orban, a demisionat din funcţia de consilier al premierului Ciţu

Decizia precizează că este vorba de eliberarea din funcţie la cerere.

Mioara Costin ar fi creat documentul strategiei de comunicare anti-Orban, cu antetul Guvernului, apărut recent în spaţiul public.

Documentul preciza ce fel de mesaje trebuiesc transmise, persoanele care trebuie să vorbescă public, ce direcţie ar trebui să aibă comunicarea sau o serie de îndrumări legate de media.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici