Video Mircea Diaconu: „Şi mâine e o zi”, cum spunea Scarlett O'Hara. Să-i spuneţi şi lui Iohannis

Mircea Diaconu, cotat de exit poll CURS-Avangarde cu un procent de 7,9% la prezidenţiale, a declarat după ce a aflat rezultatele sondajelor că „Şi mâine e o zi”, citând personajul Scarlett O'Hara. „Cine ştie cine e să-i spună şi lui Iohannis”, a spus Diaconu.

983 afișări

„Un singur lucru am de zis: „Şi mâine e o zi” Aşa cum spunea Scarlett O'Hara. V-aş ruga tare mult, cineva care ştie cine a fost această doamnă să-i spună şi domnului Iohannis. Pe mâine!”, a spus Mircea Diaconu, pe scările Ateneului Român.

Scarlett O'Hara este un personaj din „Pe aripile vântului”, care a folosit această replică în finalul filmului pentru a arăta că lucrurile se pot schimba.

Diaconu nu va mai candida peste alţi 5 ani.

„Datoria mea era, aşa am simţit eu, să spun aceste lucruri acum şi nu altă dată. Nu e o carieră pentru mine asta, nu e o ţintă să fiu preşedinte, de aceea nu o să candidez de niciun fel. Voiam acum să spun lucrurile astea şi spun că din păcate cred că am dreptate. E ultima clipă, ne lovim la nesfârşit de un singur zid, de acelaşi zid şi nu înţelegem că acolo e doar un perete. E greşit profund. Şi stăm şi aşteptăm în gara, mai vine încă un tren, încă cinci ani”, a mai spus Diaconu.

Mircea Diaconu a fost cotat de exit poll CURS-Avangarde cu un procent de 7,9%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici