Mircea Drăghici nu va mai fi propus la şefia AEP. Pe cine va susţine PSD în locul lui

PSD nu îl va mai propune pe Mircea Drăghici pentru funcţia de preşedinte al AEP, pentru că acesta va face parte din echipa de campanie a partidului pentru alegerile europarlamentare, au declarat surse politice, luni, pentru MEDIAFAX.

349 afișări
Imaginea articolului Mircea Drăghici nu va mai fi propus la şefia AEP. Pe cine va susţine PSD în locul lui

Mircea Drăghici nu va mai fi propus la şefia AEP. Pe cine va susţine PSD în locul lui

În locul său, PSD îl va susţine pe actualul secretar general al AEP, Constantin-Florin Mituleţu-Buică.

Candidaţii pentru şefia AEP vor fi audiaţi, marţi, în şedinţa reunită a Comisilor juridice ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, marţi.

Iniţial PSD decisese în şedinţa CEx de marţea trecută, ca Mircea Drăghici, trezorierul PSD, nominalizat anterior de premierul Viorica Dăncilă pentru Ministerul Transporturilor, să fie propus pentru conducerea AEP, după demisia lui Daniel Barbu (ALDE).

Preşedintele AEP, Daniel Barbu, a demisionat luni din funcţie pentru a candida la alegerile europarlamentare. El a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu este sigură candidatura sa, dar că a vrut să evite o „incompatibilitate etică”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici