Miron Mitrea DEMISIONEAZĂ din PSD şi din Parlament: ”Am decis să mă retrag din politică"

Deputatul PSD, Miron Mitrea, a confirmat duminică demisia din partid şi din Parlament, anunţată în şedinţa Comitetului Executiv al PSD, refuzând să menţioneze explicit care sunt motivele gestului său de a se retrage din politică.

1930 afișări
Imaginea articolului Miron Mitrea DEMISIONEAZĂ din PSD şi din Parlament: ”Am decis să mă retrag din politică"

Mitrea a anunţat la CEnX din PSD că DEMISIONEAZĂ din partid: ”E ultima dată când iau cuvântul" (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Mitrea a fost întrebat dacă confirmă faptul că îşi dă demisia din PSD şi din Parlament, el răspunzând afirmativ.

”Intrarea şi ieşirea din politică sunt chestiuni personale. Deci am decis că mă retrag din politică şi sigur, nu pot să rămân în partid sau în Parlament”, a spus Mitrea.

El a menţionat că din Parlament se va retrage începând cu noua sesiune parlamentară.

Mitrea a refuzat să declare care sunt motivele retragerii sale din politică, menţionând că nu vrea să facă ”spectacol”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici