Miting de pre-campanie la Craiova, organizat vineri de PSD. Sunt aşteptate 40.000 de persoane/ Claudiu Manda: Va fi şi Liviu Dragnea pe scenă alături de mine

Un miting de pre-campanie organizat de PSD va avea loc vineri, de la ora 16.00, la Craiova. Potrivit lui Claudiu Manda, sunt aşteptate 40.000 de persoane.

1440 afișări
Imaginea articolului Miting de pre-campanie la Craiova, organizat vineri de PSD. Sunt aşteptate 40.000 de persoane/ Claudiu Manda: Va fi şi Liviu Dragnea pe scenă alături de mine

Miting de pre-campanie la Craiova, organizat vineri de PSD. Sunt aşteptate 40.000 de persoane/ Claudiu Manda: Va fi şi Liviu Dragnea pe scenă alături de mine

„Vreau să precizez că sunt multe organizaţii judeţene în ţară care vor să organizeze astfel de mitinguri. E primul care se organizează la noi la Craiova. Vom prezenta şi candidaţii şi mesajele de campanie electorală. Toţi vom fi îmbrăcaţi în alb, vineri, la orele 16.00. Vor vedea şi craiovenii şi doljenii la Craiova vor fi 40.000 de oameni. O să fie. Este spaţiu pentru că se întinde destul de mult în spate spre prefectură. Avem confirmările de la mai mulţi. Sunt membrii noştri, smpatizanţii noştri. S-ar putea să dureze o oră şi un pic. E în funcţie de cei care vor adresa cuvântul”, declara Cladiu Manda.

Ulterior, acesta a dat detalii despre miting, spunând că acesta a fost organizat „în perspectiva alegerilor europarlamentare”.

„Vor fi prezenţi pe scenă lideri din Oltenia, vor fi prezenţi pe scenă primii 20 de candidaţi, vor fi prezente persoane din conducerea organizaţiei naţionale şi din Guvern. Suntem în faza de precampanie şi credem că ar trebui să le spunem oamenilor noştri de ce candidăm”, a spus liderul PSD Dolj.

Întrebat de jurnalişti dacă va participa şi Liviu Dragnea la mitingul din Craiova, Claudiu Manda a răspuns: „Va fi şi Liviu Dragnea pe scenă alături de mine".

Social-democratul a precizat că acţiunea nu este o replică la manifestaţia liberalilor, pentru că „în judeţul Dolj nu avem de ce să ne luptăm cu PNL”.

Liberalii au organizat o manifestaţie la Craiova, unde au fost prezente aproximativ 2.500 de persoane din judeţele Dolj, Olt, Gorj şi Vâlcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici