Miting la Parlament, joi, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură

PNL anunţă că va organiza un lanţ uman în jurul Parlamentului, joi, de la ora 11, când începe dezbaterea moţiunii de cenzură, şi îi invită pe cei nemulţumiţi de politicile economice ale Guvernului şi de preconizatele modificări din justiţie să se alăture manifestaţiei organizate de liberali.

478 afișări
Imaginea articolului Miting la Parlament, joi, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură

Miting la Parlament, joi, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură

”Partidul Naţional Liberal cheamă oamenii nemulţumiţi de guvernarea PSD - ALDE să ia atitudine şi să vină mâine, la ora 11.00 în Parcul Izvor din Bucureşti pentru a face un lanţ uman în jurul Parlamentului României în timpul dezbaterii moţiunii cenzură iniţiată de PNL: «PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă»”, se arată într-un comunicat al biroului de presă al PNL.

Liberalii precizează că s-au consultat în ultimele zile reprezentanţi ai sindicatelor şi patronatelor şi cu organizaţii neguvernamentale civice pe tema ”modului dezastruos” în care PSD conduce ţara şi îi invită acum să susţină protestul PNL.

”Îi invităm alături de noi pe toţi cei care doresc să oprească haosul din economie şi atacul la Justiţie şi să participe la acţiunile de protest organizate de PNL, joi, în jurul Parlamentului pentru susţinerea moţiunii de cenzură împotriva guvernului condus de Dragnea şi Tudose. PNL luptă cu toate armele constituţionale pentru a opri distrugerea economiei şi subordonarea instituţiilor democratice independente de către guvernarea PSDragnea. Pentru aceasta e nevoie de susţinerea cetaţenilor care pot şi trebuie să-şi exprime public nemulţumirile şi să ceară parlamentarilor să voteze moţiunea de cenzură iniţiată de PNL”, precizează sursa citată.

Membrii Birourilor Permanente Reunite au decis, miercuri, ca moţiunea de cenzură să fie dezbătută şi supusă votului plenului Parlamentului joi , începând cu ora 11.00. Moţiunea de cenzură iniţiată de PNL a fost citită, luni, în plenul reunit al Parlamentului, de deputatul PNL Dan Vîlceanu, liberalii solicitând retragerea încrederii acordată guvernului Tudose, pentru a opri distrugerea economiei şi scoaterea României din UE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici