Miting pro-Iohannis la Alba Iulia. Trei participanţi, îmbrăcaţi în personaje Disney

Peste 1.200 de oameni au participat, joi, la Alba Iulia, la un miting organizat de ACL pentru susţinerea alegătorilor din diaspora şi împotriva lui Victor Ponta, trei dintre participanţi fiind îmbrăcaţi în personaje Disney: Pinocchio, Mickey Mouse şi Minnie Mouse.

476 afișări
Imaginea articolului Miting pro-Iohannis la Alba Iulia. Trei participanţi, îmbrăcaţi în personaje Disney

Miting pro-Iohannis la Alba Iulia. Trei participanţi, îmbrăcaţi în personaje Disney (Imagine: Justin Stavaru/Mediafax Foto)

Participanţii, în mare parte membri şi simpatizanţi ACL din întreg judeţul, s-au adunat în cartierul Cetate din Alba Iulia, de unde au pornit pe jos într-un marş, scandând lozinci împotriva candidatului PSD la Preşedinţie, Victor Ponta, şi de susţinere a candidatului ACL, Klaus Iohannis.

Oamenii au purtat steaguri tricolore şi veste sau eşarfe cu însemnele ACL sau cu mesajul "Iohannis preşedinte”.

Ei au scandat "Ponta nu uita, Ardealul nu te vrea” sau "Fiţi eroi în turul 2”.

Totodată, mai mulţi participanţi au avut mesaje de susţinere pentru românii din diaspora.

Trei dintre participanţi au mers la miting îmbrăcaţi în personaje Disney, respectiv Pinocchio, Mickey Mouse şi Minnie Mouse, iar tinerii din jurul lor au afişat pancarte cu mesajele "Klaus, Klaus, scapă-ne de Mickey Mouse!” sau "Premierul Xerox”.

Mitingul s-a încheiat la monumentul Revoluţiei din 1989, unde liderii ACL din judeţ au susţinut discursuri politice.

Acţiunea a fost organizată de ACL Alba şi a fost autorizată, fiind supravegheată de jandarmi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici