Mitingul de la Oradea s-a încheiat, după discursuri primite cu aplauze şi scandări "Jos Băsescu"

Mitingul organizat, marţi seară, de USL la Oradea, la care au participat 8.000 de persoane, s-a încheiat fără incidente, după aproximativ o oră şi jumătate, timp în care liderii uniunii au ţinut discursuri primite cu aplauze şi s-a scandat "Jos Băsescu".

575 afișări
Imaginea articolului Mitingul de la Oradea s-a încheiat, după discursuri primite cu aplauze şi scandări "Jos Băsescu"

Mitingul de la Oradea s-a încheiat, după discursuri primite cu aplauze şi scandări "Jos Băsescu" (Imagine: Liviu Chirica / MediafaxFoto)

La mitingul USL de la Oradea, organizat pentru demiterea lui Traian Băsescu, timp de aproximativ o oră şi jumătate au vorbit de pe scena din Piaţa Independenţei, pe rând, primarul Ilie Bolojan, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Cornel Popa, vicepreşedinţii CJ Ioan Mang şi Alexandru Kiss, Ecaterina Antronescu, Relu Fenechiu, liderii USL Daniel Constantin, Victor Ponta şi Crin Antonescu.

Pe tot parcursul mitingului, oamenii au fluturat drapele şi au strigat, mai ales în timpul discursurilor liderilor USL, "Jos Băsescu", "Hoţii" sau "Ieşi afară, javră ordinară".

Pe de altă parte, oamenii au aplaudat discursurile şi l-au aclamat pe Victor Ponta.

Imediat după discursul preşedintelui interimar Crin Antonescu, care a fost şi el aclamat de mulţime, în boxe a răsunat imnul de campanie al USL, "Vreau o ţară ca afară", iar unii dintre cei care au rămas în Piaţa Independenţei au început să danseze.

Evenimentul s-a încheiat fără incidente, după estimările jandarmilor la miting fiind prezente aproximativ 8.000 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici