Mitrea: Cred că Vanghelie are arhiva fostului "Doi şi un sfert"

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, vineri, la Realitatea TV, răspunzând unei întrebări, că crede că preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, "aşa cum a spus", "are" arhiva fostului "Doi şi un sfert", sau informaţii din aceasta.

75 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Cred că Vanghelie are arhiva fostului "Doi şi un sfert"

Mitrea: Cred că Vanghelie are arhiva fostului "Doi şi un sfert" (Imagine: Mediafax Foto)

El a fost întrebat, vineri dimineaţă, la Realitatea TV, dacă îşi menţine o afirmaţie făcută anterior la Realitatea FM, potrivit căreia Marian Vanghelie are arhiva DGIPI. Mitrea a explicat că a fost întrebat, la postul de radio, dacă Vanghelie deţine arhiva DGIPI . "Am spus că cred că da", a declarat Mitrea, la Realitatea TV.

Mitrea a mai precizat că nu poate spune dacă Vanghelie chiar deţine întreaga arhivă, dar a apreciat că poate fi vorba de acces la informaţii din aceasta. El a spus că poate fi vorba de anumite casete, precizând că acest lucru poate fi înţeles chiar din unele afirmaţii publice ale liderului PSD Bucureşti.

Mitrea a mai spus că Vanghelie nu este singurul politician care are acces la informaţii din partea serviciilor secrete.

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, în septembrie, că "s-a dorit" să se puna mâna pe arhiva "Doi şi un sfert", unde e vorba de "fetiţa EBA", care "se încinge" din când în când" şi că arhiva DGIPI "este pe mâini bune". De asemenea, Vanghelie a afirmat că, din infomaţiile pe care le deţine, la DGIPI nu ar mai exista date despre Traian Băsescu, exceptând "o bucăţică" cu Omar Hayssam, din care şeful statului "poate să aibă o problemă".

Ministrul interimar de Interne, Vasile Blaga, a declarat, pe 2 octombrie, că prima condiţie a noului şef al DGIPI, Ştefan Zaharia Pop a fost ca ministrul să trimită Corpul de Control pentru verificarea afirmaţiilor privind arhiva DGIPI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici