Mitrea: Geoană, dacă e atacat energetic, să părăsească preşedinţia PSD şi a Senatului

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că Mircea Geoană ar trebui să părăsească funcţiile de preşedinte al PSD şi al Senatului, în condiţiile în care îşi motivează, în mod "ridicol şi penibil", acţiunile prin "atacuri energetice" la adresa sa şi a familiei sale.

17 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Geoană, dacă e atacat energetic, să părăsească preşedinţia PSD şi a Senatului

Mitrea: Geoană, dacă e atacat energetic, să părăsească preşedinţia PSD şi a Senatului

"Toată motivaţia asta (atacurile energetice, n.r.) este ridicolă şi ne pune în situaţia să ne întrebăm dacă un om care îşi motivează acţiunile în acest fel poate conduce partidul şi poate fi al doilea om în stat. După părerea mea nu poate şi Mircea Geoană ar trebui să-şi părăsească funcţiie pe care le are pentru că este incapabil să şi le ducă până la capăt", a spus Mitrea, comentând astfel declaraţiile recente ale lui Mircea Geoană şi ale soţiei sale, Mihaela Geoană, pe tema "atacurile energetice" la care a fost supus în capania electorală.

Mitrea a arătat că motivaţia eşecului lui Geoană la prezidenţiale, bazată pe "atacuri energetice", a dus România într-o situaţie ridicolă pe plan extern, relevată şi de ziare americane.

"Ridicolul situaţiei în care ne-a târât şi la nivel de ţară - am văzut şi în Washington Post şi în altă parte - este de natură să ne pună pe gânduri în mod serios. E penibil. A pornit de la Hrebenciuc cu flacăra violet. Trecem din penibil în penibil şi se dovedeşte că ceea ce am spus eu că (Geoană şi Hrebenciuc, n.r.) fac o pereche extrem de nocivă pentru partid este adevărat", a spus Mitrea.

Soţia liderului PSD, Mihaela Geoană, a declarat, sâmbătă seară, la Antena 3, că soţul său a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finală din campania prezidenţială şi că şi ea a simţit aceste influenţe.

Mihaela Geoană a explicat astfel faptul că soţul său "nu a ripostat foarte natural" la întrebarea lui Traian Băsescu referitoare la vizita la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, deşi ştia că acest subiect va fi adus în discuţie şi avea variante de răspuns pregătite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici