Moartea jurnalistei Cristina Ţopescu. Cunoscuta prezentatoare TV şi legătura ei cu politica. „Îmi este încă imposibil să accept ideea că am pierdut-o”

Cristina Ţopescu a fost unul dintre jurnaliştii care au cochetat cu politica, însă a făcut-o pentru o perioadă scurtă de timp, iar, faţă de Gabriela Firea, o altă fostă prezentatoare TV care a intrat în politică, ea nu a ales să-şi continue în acest mod cariera profesională. Fosta jurnalistă s-a simţit atrasă de mesajul unui partid politic, iar momentul s-a produs după 12 ani de televiziune la Prima TV, unde prezenta principalul jurnal de ştiri, pentru care va rămâne în amintirea tuturor.

3448 afișări
Imaginea articolului Moartea jurnalistei Cristina Ţopescu. Cunoscuta prezentatoare TV şi legătura ei cu politica. „Îmi este încă imposibil să accept ideea că am pierdut-o”

Moartea jurnalistei Cristina Ţopescu. Cunoscuta prezentatoare TV şi legătura ei cu politica. „Imi este inca imposibil sa accept ideea ca am pierdut-o”

Jurnalista Cristina Ţopescu, cunoscută prezentatoare TV şi fiica fostului mare comentator sportiv Cristian Ţopescu, a fost descoperită moartă, duminică seara, în locuinţa sa din Otopeni, iar din primele indicii, decesul acesteia s-a produs în urmă cu mai mult timp, între Crăciun şi Anul Nou, însă raportul INML, aşteptat luni, este cel care va stabili cu exactitate cauza dispariţiei sale. Ministrul de interne, Marcel Vela, a spus, la scurt timp după apariţia informaţiei, că este prea devreme să se pronunţe asupra variantelor, inclusiv sinucidere, infarct sau comoţie cerebrală.

Cristina Ţopescu s-a alăturat echipei lui Victor Ponta în urmă cu şapte ani, moment în care s-a şi retras de la PrimaTV. Ea s-a înscris în PSD, în anul 2013, când s-a descris ca un om de stânga, iar sfatul care a cântărit greu pentru a face pasul de la presă la politică, după cum a povestit chiar fosta jurnalistă, a fost cel al lui Ion Iliescu. Întrebată ce a îndemnat-o preşedintele de onoare al PSD, realizatoarea TV a răspuns: "Dacă sunt aici, înseamnă că sfatul a fost "Da, e un lucru bun. E bine".

Citeşte întreaga poveste a legăturii sale cu politica în Monitorul Partidelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici