Moise Guran intră în politică şi renunţă „definitiv” la presă: Vreau să mă înscriu în USR-PLUS. Dacă mi se propune, voi candida şi la prezidenţiale

Moise Guran a declarat, miercuri seară, după ce a participat la o şedinţă USR, întrebat dacă va candida la alegerile parlamentare, că dacă i se propune, va candida şi la prezidenţiale. El a spus că nu are intenţia de a candida la locale din partea USR-PLUS, dar se va implica activ în campanie.

3560 afișări
Imaginea articolului Moise Guran intră în politică şi renunţă „definitiv” la presă: Vreau să mă înscriu în USR-PLUS. Dacă mi se propune, voi candida şi la prezidenţiale

Moise Guran intră în politică şi renunţă „definitiv” la presă: „Vreau să mă înscriu în USR-Plus”

„Dacă mi se propune, voi candida şi la alegerile prezidenţiale. Ştiu că tocmai le-am ratat, dar asta e, odată la cinci ani”, a declarat Moise Guran, miercuri seară, în urma şedinţei USR, întrebat dacă va candida la alegerile parlamentare.

Chestionat dacă va candida, din partea USR-PLUS, la alegerile locale, el a spus că nu are această intenţie, dar se va implica activ în campanie.

„Nu am această intenţie, să candidez la locale, deşi intenţionez să mă implic activ în campania electorală pentru Bucureşti, poate şi pentru alte oraşe. Am idei legate de Bucureşti, ca jurnalist m-am documentat şi am mers în multe locuri, şi trăiesc în acest oraş. Pe de altă parte, cred, însă, că competenţele mele sunt legate, mai degrabă, de administraţia centrală decât de cea locală şi că ideile şi sepcializarea mea a mers mai mult către zona macroeconomică decât cea locală”, a motivat jurnalistul Moise Guran.

Acesta a mai spus că activitatea parlamentară i s-a părut mereu „plictisitoare” şi nu îşi doreşte un post de parlamentar, dar dacă i se va propune, nu are nicio problemă.

„Nu este ceea ce mi-am dorit în viaţă (un post de parlamentar - n.r). Am considerat întotdeauna că activitatea parlamentară este extrem de plictisitoare, de aceea nu am fost niciodată reporter pe politic. Voi candida dacă mi se propune şi se consideră că asta trebuie să fac eu, dar scopul meu e să fiu implicat în toate discuţiile şi negocierile care se poartă despre cum ţara va fi reformata. Că va fi în calitate de parlamentar, nu am niciun fel de problemă. Sunt all in, cum se spune, nu am renunţat la meseria de jurnalist pentru a veni cu jumătăţi de măsură, am intrat în politică”, a argumentat Moise Guran.

Moise Guran a participat, miercuri seară, la şedinţa Biroului Naţional al USR. Acesta şi-a exprimat intenţia de a se înscrie în partid, renunţând la meseria de jurnalist.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici